“TÜRMOB e-imza”

TÜRMOB e-İmzanızı Odamızdan Anında Teslim Alabilirsiniz.

TÜRMOB'un e-imza projesi kapsamında, odamız ile Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. ( e-güven) arasında anlaşma imzalanmıştır.

Anlaşma gereği e-imza almak isteyen meslek mensubu ve aday meslek mensupları www.turmobeimza.com.tr web sayfasından online başvuru ve ödemelerini gerçekleştirdikten sonra, odamıza bizzat kendileri gelerek hiç zaman kaybetmeden e-imzalarını teslim alabilecekleri gibi E-GÜVEN firması tarafından belirtmiş oldukları adrese kargo ile gönderilecektir

TÜRMOB üyesi olmayan (avukat, doktor, veteriner hekim gibi), gerçek kişilerin sistemden başvurularını tamamladıktan sonra; kimlik doğrulaması yapılması için başvuru esnasında ‘’Evrakların Teslim Edileceği Adres Bilgisi’’nde belirtilen adrese şahsen gitmeleri gerekmektedir.

Not: Yasa gereği e-imzanın kişinin kendisine teslim edilmesi zorunlu olduğundan başkası adına teslim alınması mümkün değildir.

SMMM Bahadır BAŞ

Oda Başkanı