Ordu 24. Dönem Ordu CHP Milletvekili PM Üyesi, İdris YILDIZ, Önceki Dönem Ordu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ergün ALAYBEYOĞLU ve Odamız Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı Osman GÖZÜKAN, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa GENÇ, 1998- 2013 Dönemi Oda Başkan Yardımcısı Meslek Mensubu Sezai KANTAR, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Erdoğan Akyürek, Birlik Genel Sekreteri Hayri Akyol ve Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Bülür, 11-12 Mayıs 2019 Tarihlerinde Yapılan 23. Genel Kurulu Sonrasında Oda Başkanlığına Seçilerek Göreve Başlayan Bahadır Baş’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.

Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Erdoğan Akyürek Oda Başkanı Bahadır Baş’a Mustafa Kemal Atatürk’ün Üç Boyutlu Fotoğrafını Hediye Etti. Yeni Dönemde Başarı Dileklerini İletti.