TRABZON SMMM ODASININ 23. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULUNA KATILDIK.

18.05.2019 Tarihinde Trabzon SMMM Odası Toplantı Salonunda Yapılan, 23. Olağan Seçimli Genel Kuruluna Oda Başkanımız Bahadır Baş, Rize SMMM Oda Başkanı Ali Fuat Çakmakçı , Artvin SMMM Oda Başkanı Serdar Yazgan, Ordu SMMM Oda Başkan Yardımcısı Orhan Murat Gür , Artvin SMMM Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Divan, Ordu SMMM Oda Sekreteri M. Ender Sönmez , Ordu SMMM Odası Önceki Dönem Başkan Yardımcısı Sezai Kantar, Rize SMMM Oda Başkan Yardımcısı Davut Bilgin, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Öztürk ve Rize SMMM Oda Önceki Dönem Başkanı Yaşar Yılmaz katıldı.

Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında yapılan 23'ncü olağan genel kurulda divan başkanlığı Oda Başkanımız Bahadır Baş yaptı.

Ordu Mali Müşavirler Odası Bahadır Baş; “Biz aynı havayı, aynı denizi, aynı mahsulü, aynı coğrafi iklime sahip iki kardeş odayız. Biz; Ordu ve Trabzon SMMM Odaları olarak mesleğimize, meslektaşımıza, bölgemize önem vererek samimi, paylaşımcı, dostane ilişkiler kurduk. Umarım yarın seçilecek olan arkadaşlarımızla da yıllar boyu bu birlikteliğimiz devam edecektir.  23'ncü olağan genel kurulunda divan başkanlığına bizleri öneren Trabzonlu meslektaşlarımıza teşekkür ediyor. Aday olan gruplara ve bağımsız adaylara başarılar diliyorum.” dedi.