1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ALTINFINDIK İLKÖĞRETİM OKULUNDA “MUHASEBE MESLEĞİ” TANITILDI.

1-7 Mart Muhasebe Haftası Kapsamında Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ Ve Eğitim Komisyonu Üyesi Mustafa ERGİN Altınfındık İlköğretim Okulu’nu Ziyaret Ettiler. İlköğretim Öğrencilerine “Muhasebe” Mesleği Anlatılarak, Muhasebe Mesleği Tanıtıldı.

Öğrencilere günün anısına hediyeler takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Yusuf AKARSU; ‘‘Ordu Mali Müşavirler Odasının Değerli Başkanı ve Kurul Üyeleri okulumuza ziyarette bulundular. Meslekleri tanıtmak anlamında bu çalışmanız çok güzel oldu. Öğrencilerimiz muhasebe mesleği ile ilgili bilgi sahibi olacaklar. Öğrencilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Oda Başkanı Bahadır BAŞ; Değerli öğrenci arkadaşlarım, bizler Muhasebeci Mali Müşavirleriz.  Sizlerin de bir muhasebesi var. Muhasebe sadece kayıt tutmak, faturaları belgelemek, işlemek değildir. Her işletmenin kuruluşun bir muhasebesi vardır. Buraya muhasebeyi sizlerle tanıştırmaya geldik. 1-7 Martı Muhasebe Haftası olarak kutluyoruz. Muhasebe Haftasını kutlamamızın amacı Muhasebeyi tanıtmaktır. ’’dedi.

Öğrencilere günün anısına hediyeler takdim edildi.