ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ÜNYE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI İRFAN AKAR’I ZİYARETTE BULUNDU.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Kurul Üyeleri, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan, “Muhasebe Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan AKAR’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Üyesi Erol GÜNEŞ, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Üyesi Kenan AKAR, Meslek Mensupları İskender LACİVERT, Zeki ELMACI, Zeki ÖNDERSEV ve Turgay KARABULUT katıldı.

Oda Başkanı Bahadır BAŞ, günün anısına Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan AKAR’a çiçek ve Odamız için YMM Murat YILDIZ Tarafından Hazırlanmış Olan 2018 yılı Gelir Vergisi Beyanname Düzenleme Rehberi kitabı takdim etti.