ORDU SMMM ODASI MESLEKTAŞLAR ARASI DAYANIŞMAYI ARTTIRMAK AMACIYLA ‘‘HİSSE-İ ŞAYİA’’ ADLI TİYATRO OYUNUNDA BİR ARAYA GELDİLER.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, “HİSSE-İ ŞAYİA’’ isimli tiyatro oyunu Ordu Mali Müşavirler Odası üyeleri için sahne aldı. Oyunu Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul YÜKSEL, Defterdar Yardımcısı Mustafa Yılmaz ŞİMŞEK, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, meslek mensupları, stajyerler, muhasebe çalışanları ve aileleri izledi.

Oyunu izleyen Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Oyuncuları tebrik ederek meslek mensupları adına oyunculara bir çiçek taktim etti. Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ; ‘‘OBBKT’nin 1965 yılından bu yana Ordu’ya hizmet etmesinden gurur duyuyoruz. Ordu şehrinin bir sürü markası var. İşte bu salon, bu perde ve bu arkadaşlar Ordu’nun bir markasıdır. Biz Ordu Mali Müşavirler Odası olarak dört yıldır oyunları düzenli olarak üyelerimiz ile birlikte izliyoruz. Her yıl bu salonlara gelerek, bu etkinliklere sahip çıkmalıyız. Bu şehrimize sahip çıkmak bu oyunu sergileyen arkadaşlarımıza sahip çıkmak demektir diye düşünüyoruz. Zor ve sıkıntılı işlerle uğraşıyoruz ama bu akşam burada Ünye, Fatsa ve Ordu Merkez’den arkadaşlarımız var. Güzel bir birlik beraberlik içerisinde, güzel bir oyun seyrettik. Bizi yalnız bırakmayan Defterdar Yardımcımıza, Onursal Oda Başkanımıza, Yönetim Kurulu üyelerimize, Denetleme Kurulu üyelerimize, TESMER Yönetim Kurulu üyelerimize, değerli meslektaşlarımıza, stajyerlerimize ve muhasebe çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu salonlar sizlerin katkılarıyla doluyor. Biz bir aileyiz.’’dedi.