‘‘Hüzünleriyle, sevinçleriyle, gerek ülkemiz gerekse mesleğimiz için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz. Her yeni yıl beraberinde yeni umutlar ve başlangıçlar getirir. Geride bıraktığımız yılın bir muhasebesini yaparken aynı zamanda yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini planlamak, zamanımızı ve enerjimizi ülkemiz ve mesleğimiz için en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız.

Meslek adına bu zamana kadar elde ettiğimiz tüm kazanımları birlikte hareket ederek başardık. Bundan sonra da bütün meslektaşlarımızla meslek ortak paydası altında birçok kazanım elde edeceğimize güvenim tamdır. 2019 yılında da önceliğimiz; eğitimlerimiz, meslek mensuplarımızın daha kaliteli hizmet vermesi yönündeki çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Muhasebe alanında ter döken her bir kişinin, emeğinin karşılığını alması ve mesleğin saygınlığının artması için mücadelemiz sürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün meslektaşlarımın, stajyerlerimizin, muhasebe emekçilerinin, müşterilerimizin ve ailelerimizin yeni yılını sağlık ve mutluluk dileklerim ile kutluyor, ülkemiz ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyor,

En içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

SMMM Bahadır BAŞ

Oda Başkanı