ORDU SMMM ODASI’NDA İNDİRİM ANLAŞMALARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Uğur Okulları ile eğitim alanında indirim anlaşması imzalandı.

Uğur Okulları ile imzalanan protokol gereği;” Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarına %10 oranında, indirim sağlanacağı belirtildi.

Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ; “Oda üyelerimizin ve stajyerlerimizin çocuklarının kaliteli, nitelikli, başarılı bir eğitim almaları ve ülkemize hizmet etmeleri en büyük amacımızdır. Eğitim alanında Uğur Okulları ile yapılan bu protokol ile odamız üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarının indirimli olarak kayıt olmaları için bu anlaşmayı imzalamış bulunmaktayız. Anlaşmamızın meslektaşlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.