1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ ZİYARET EDİLDİ.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri 1 - 7 Mart Tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Altınordu Belediye Başkanı Engin TEKİNTAŞ’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Denetleme Kurulu Başkanı Tuncay UZUNÇAKMAK, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA katıldı.

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanılan Muhasebeciler Günü ve yapılacak etkinlikler ile ilgili olarak Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ Belediye Başkanı Engin TEKİNTAŞ’a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Engin TEKİNTAŞ yaptığı açıklamada şöyle konuştu “ 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanılan “Muhasebe Haftası” nedeniyle Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Muhasebecilerimiz Ülkemiz için önemli görevleri yerine getiriyorlar. Bir Ülkenin gelişmesinde herkesin olduğu kadar Muhasebecilerimizin de önemli katkıları yer almaktadır. Ben bu vesile ile başkanımıza ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.