1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ORDU DEFTERDARI KEMALETTİN IŞIK ZİYARET EDİLDİ.

1-7 Mart Muhasebe Haftası Etkinlikleri kapsamında Oda Başkanımız Bahadır BAŞ ve Oda Yöneticilerinden Oluşan Heyet Ordu Defterdarı Kemalettin IŞIK ve Defterdar Yrd. Mustafa Yılmaz ŞİMŞEK'i Ziyarette Bulundular.

Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Üst Birlik Delegesi Necmi KARA Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Denetleme Kurulu Başkanı Tuncay UZUNÇAKMAK, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA katıldı.


1 – 7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Oda Başkanı Bahadır Baş; Her yıl 1-7 Mart tarihlerini Muhasebe Haftası olarak kutladıklarını belirterek hafta boyu ziyaret ve etkinlikler yapacaklarını belirterek amaçlarının muhasebe ve denetim mesleğinin daha iyi anlaşılması ve ülkemiz ekonomisi için muhasebecilerin önemini vurgulayacaklarını belirtti.

Konuşmasının devamında 1-7 Mart Muhasebe etkinlikleri hakkında bilgiler sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu Defterdarı Kemalettin Işık; yaptığı konuşmada Vergi ve Muhasebe Haftalarının ard arda kutlanmasının toplumumuzdaki vergi bilinci ve muhasebenin öneminin artması için katkı sağlayacağı düşüncesini belirterek tüm muhasebecilerin muhasebe haftalarını kutladı.