Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Tarafından Düzenlenen 13 Haziran Meslek Yasasının Resmi Gazetede Yayınlanarak Yürürlüğe Girmesinin 33’ncü Yılı Etkinliklerine Oda Başkanımız M.Ender Sönmez ve Önceki Dönem Oda Başkanımız Bahadır Baş Katıldı.

TURMOB Genel Sekreteri Yahya ARIKAN’ın katılımı ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi TESMER Merkez Sekreteri Prof. Dr. Cemal YÜKSELEN sunumuyla ‘ Yeni Muhasebe Normalinde Değişen Misyonumuz ve Hizmetlerimiz ’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Etkinliğe Tesmer Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hayrul Kayar, Türmob Hizmet Ve Kalite İzleme Kurulu Üyesi Nazik Bulut , TÜRMOB Önceki Dönem Denetleme Kurulu Üyesi Ali Tırnakcıoğlu, Amasya SMMM Oda Başkanı Ziya Kanbolat , Sinop SMMM Odası Başkanı Ahmet Mahmut Buruk, Giresun SMMM Oda Başkanı Azmi BÜK , Samsun SMMM Odası Onursal Başkanı Ahmet Hayvalı, Çorum Önceki Dönem Başkanı Ali Can Doğan , Sinop SMMM Odası Önceki Dönem Başkanı Hayrettin Akça, Çorum SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bektaş Karabacak, Oda Yöneticileri Ve Meslek Mensupları Katıldı.

Oda Başkanımız M.Ender Sönmez Açış Konuşmasında Mesleğimizin yasal statüye kavuşmasında ve bugünlere gururla taşınmasında emeği geçenlere, yarınlarda da katkı sunacaklara teşekkürlerini İletti.