ÖZEL KARADENİZ HAYVAN HASTANESİ İLE İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALANDI

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Özel Karadeniz Hayvan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Günay KARAAĞAÇ tarafından Minik Dostların tedavi ve bakım ihtiyaçlarının karşılanması için indirim antlaşması imzalandı.

Özel Karadeniz Hayvan Hastanesi İle İmzalanan Protokol Gereği;” Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Üyeleri Ve Stajyerlerinin Minik Dostlarının Tedavi Ve Bakım İhtiyaçlarında %10 Oranında, İndirim Sağlanacağı Belirtildi.

Oda Başkanımız Bahadır BAŞ; Karadeniz Bölgesinde İlk Defa Bu Şekilde Teferruatlı Bir Hastane Açarak İlimize Ve Bölgemize Minik Dostlarımızın Sağlığı Ve Bakımı İçin Büyük Bir Yatırım İmza Atan Değerli Yönetim Kuruluna Teşekkür Eder, Hayırlı Olmasını Diliyorum. ’’Dedi.