CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ’nın YAŞAMHAK Projesine Ordu Mali Müşavirler Odası Olarak Destek Verdi.

Şiddet Mağduru Kadınlarımıza ve Çocuklarımıza; Ücretsiz Sosyal Güvenlik (Emeklilik Hakkı, İşsizlik Ödeneği Hakkı v.b) ve İş Hukuku Danışmanlığı(Kıdem Tazminatı Hakkı, Fazla Mesai Hakkı v.b ) İle Vergi Danışmanlığı (Teşvikler, Muafiyet ve İstisnalar v.b) Yapılması Konusunda Protokol İmzaladı.

Ülkemizde İlk Olan Protokol İle Odamız veya Odamızın Görevlendireceği Meslektaşımız İle Söz Konusu Danışmanlıklar ŞİDDET MAĞDURU KADIN VE ÇOCUKLARIMIZA ÜCRETSİZ Verilecektir.

Protokol İmza Töreninde; Oda Başkanımız Bahadır BAŞ, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Füsun Sökmez ve CHP Kadın Kolları Ordu İl Başkanı Nilgün Yılmaz, Meslek Mensupları Banu Torun ve Pelin Duman Kefeli Yer Aldı.

“Kadınlarımızı ve Çocuklarımızı Mağdur Etmediğimiz, Onların Sorunlarını Sahiplendiğimiz ve Çözdüğüm Ölçüde Muassır Medeniyet Seviyesine Çıkabiliriz...”