Oda Başkanımız Bahadır BAŞ ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ordu Valiliği Görevine Atanan Valimiz Sayın Tuncay SONEL'i Makamında Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundular.

Muhasebe Mesleğinin Ülke Ekonomisindeki Yeri, Önemi, Muhasebe Mesleğinin Kamuya Olan Katkısı, Hizmetleri Konusunda, Ordu Mali Müşavirler Odasının Üye ve Stajyer Sayıları İle İlgili Çeşitli Bilgiler Sunan Oda Başkanımız Bahadır Baş, İlimizin Ekonomisi İle İlgili Haziran 2020 Tarihi İtibarıyla 16.866 Adet Gelir Vergisi Mükellefi, 3008 Adet Kurumlar Vergisi Mükellefi ve 13 687 Adet Basit Usul Mükellef Olduğunu Toplam 33.657 Mükellefin Bütün Vergisel Ödevlerinin Meslek Mensupları Tarafından Yerine Getirildiğini; Ayrıca Bu Pandemi Sürecinde Ekonominin Çarklarının Dönmesi İçin Mali Müşavirlerin Büyük Bir Özveri İle Salgını Hiçe Sayarak Mesleklerini İcra Ettiklerini İfade Etti.

Ordu Valisi Sayın Tuncay SONEL "Mali Müşavirlerin Ekonomiye Katkısının Önemli Olduğunu Ve En Kısa Zamanda Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını Ziyaret Edeceğini" İfade Etti.

Oda Başkanımız Bahadır Baş; Ziyaret Anısına Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e Osmanlı Devlet Muhasebesi, Aynı Zamanda Türklerin Oluşturduğu Anadolu Muhasebe Kayıt Kültürünü İfade Eden “OSMANLI İMPARATORLUĞUNDA DEVLET MUHASEBESİ (Anadolu Muhasebe Kayıt Kültürü)” İsimli Kitabı Hediye Etti.