EN GÜZEL EĞİTİM YÜZ YÜZE EĞİTİMLER Covid'19 Virüs Salgını Nedeniyle; Salonlarımızda Yüz Yüze Gerçekleştiremediğimiz Eğitim Seminerlerimizi, İnternet Üzerinden (Sanal Ortamda) Gerçekleştirmeye Devam Ediyoruz. ORDUSMMMOTV Youtube kanalımızdan ve Zoom Uygulaması Üzerinden Canlı Olarak Düzenlediğimiz "DİJİTAL DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYGULAMALARI” Seminerimize İstanbul SMMM Odası Başkanı Sayın Yücel AKDEMİR'in Katılımı, İstanbul SMMM Odası Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulu Başkan Yrd. Sayın Cemal KARAOĞLU' nun Harika Sunumu ve 100’e Yakın Meslek Mensubu ile Stajyerimizin CANLI Katılımıyla Gerçekleştirdik. Seminerimize Katılarak Bizleri Yalnız Bırakmayan Çorum SMMM Oda Başkanımız Ali Can DOĞAN’a Teşekkür Ederiz.