Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Hakkari Yüksekova ilçesinde görev yapmakta iken Köprübaşı Vergi Dairesi Müdürlüğüne yeni atanan Tamer Yurtseven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Oda çalışmaları hakkında bilgi veren Oda Başkanı Bahadır Baş; Biz mükellef ile devlet arasında köprü vazifesi görüyoruz. Vergilerin tahsil edilmesinde meslek mensuplarımızın çok büyük payı var. Bu nedenle gerek Maliye Bakanlığı, gerekse Çalışma Bakanlığı ile birlikte Vergi daireleri ile meslektaşlarımız birlikte çalışıyorlar. Ordu Mali Müşavirler Odası olarak birlik ve beraberliğe önem verdiğimizi belirtirken, başarının karşılıklı diyalog ve çalışmalarla elde edileceğine inanıyoruz. Biz Mali Müşavirler her zaman sizin yanınızdayız. Ordu Mali Müşavirler Odası meslektaşları ve şahsım adına yeni görevinizde başarılar dilerim. ‘‘Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köprübaşı Vergi Dairesi Müdürü Tamer Yurtseven; Ordu iline atanmış olmaktan son derece memnunum. Vergi Dairesi olarak meslek mensuplarıyla yakın çalışmaktan memnuniyet duyarım. Odalar ve vergi dairesi arasında karşılıklı bilgi alışverişinin sağlanması gerekiyor. Nezaket ziyaretinizden ötürü teşekkür eder, hizmetlerinizde başarılar diliyorum. " dedi.