04.09.2017 Pazartesi, Kurban Bayramının dördüncü gününde Oda hizmet binasında geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma törenine Oda Başkanı Bahadır Baş, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Oda Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş, Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Denetleme Kurulu Başkanı Tuncay Uzunçakmak, MedikalPark Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış, Mesleki Soruşturma ve Mevzuat Komisyonu Başkanı Gökhan Şahin, Staj Komisyonu Başkanı Mustafa Çörtük, Basın Yayın Komisyonu Başkanı Halil Demirel, meslek mensupları ve stajyerler katıldı.

Bayramlaşma Töreni ile ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Bahadır Baş ;“ Geleneklerine sahip çıkan meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi geleceğe taşıyacağız. Dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerleri yaşayıp paylaştığımız bir bayramı daha birlikte idrak etmenin sevinci içindeyiz.
Bayramlar, hoşgörü, dayanışma, saygı ve sevgi günleridir. Dünyamızda ve ülkemizde, barışın ve sevginin egemen olması dileği ile tüm toplumumuzda hoşgörü ve karşılıklı anlayışın egemen olmasını diliyorum. Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının pekiştiği, her türlü dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörü ve dostluk duygularının güçlendiği bir bayram geçirmeniz dileğiyle, tüm meslektaşlarımızın, stajyerlerimizin, muhasebe emekçilerinin ve ailelerinin kurban bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. ''dedi.
                                                                                                           

Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel ise yaptığı konuşmada; ‘‘Bayramlar dostluktur, güzelliktir, birlik ve beraberliktir. Bayramlar birlikte olunca bayram olur. Bu nedenle değerli meslektaşlarımın ve stajyer arkadaşlarımın bayramını kutluyor herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ Dedi.