ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI, MUHASEBE BÜROLARI İÇİN YEPAŞ İLE İNDİRİMLİ ELEKTRİK ANTLAŞMASI İMZALANDI.

Meslek Mensuplarının ekonomisine katkı sağlamak amacıyla Odamız tarafından çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Bu kapsamda Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ Yepaş Bölge Saha Yönetim Uzmanı Nevzat GÜLTEKİN ile indirimli elektrik anlaşması imzalandı.

Antlaşma hakkında değerlendirmede bulunan Oda Başkanımız Bahadır BAŞ; “Ana masraf kalemlerini daha ekonomik temin etmek, dolayısıyla büro giderlerini azaltmak için yaptığımız tüm çalışmalar doğrultusunda Odamız ile YEPAŞ arasında odamız üyelerinizi kapsayan indirimli elektrik antlaşması imzalandık. Bu antlaşma ile Odamız üyesi olup bağımsız çalışan serbest muhasebeci mali müşavirlere fiyat artışlarından etkilenmeden 12 ay sabit birim bedelli ve indirimli elektrik kullanma fırsatı sunulacaktır. YEPAŞ yöneticilerine bizlere böyle bir imkân sağladıkları için teşekkür ediyor, anlaşmamızın meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.

İndirim Antlaşmasından Yararlanma Şartları:

- Kampanyadan Elektrik Faturası Aylık Ortalama 110 TL ve Üzeri Olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Yararlanabilecektir.

- Odamız Üyelerine Sabit Birim Bedelli Aktif Enerji Bedeli 12 Ay Boyunca Uygulanacaktır.

Bu Kampanya Ticarethane Abone Grubu ve Ordu İl Genelinde Geçerlidir.