1-7 MART MUHASEBE HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ORDU AHMET CEMAL MAĞDEN HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE SABAH KAHVALTISI DÜZENLENDİ

"Emeğimiz Ülkemize Değer” Sloganıyla Kutladığımız 1-7 Mart Muhasebe Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevi Sakinleri ile Sabah Kahvaltısı Gerçekleştirildi.

Düzenlenen Kahvaltıya Oda Başkanımız Bahadır BAŞ, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Oda Kurucu Başkanımız Orhan Ümit Felek, Onursal Oda Başkanımız Ertuğrul Yüksel, Huzurevi Müdürü Ümit Bayramiç, Huzurevi Sakinleri Ve Oda Yöneticilerimiz Katıldı.

Oda Başkanımız Bahadır BAŞ; Büyüklerimizin Mutluluğuna Birlikte Şahit Olduk. Güzel Anlar Yaşadık. Bu Mutluluğu ve Hep Beraber Bir Arada Olmanın Gururunu Yaşıyoruz. Huzurevinde Yaşayan Amcalarımıza, Teyzelerimize Sağlıklı, Mutluluk ve Huzur Dolu Ömürler Diliyorum.

“Emeğimiz Kadın, Erkek, Genç, Yaşlı Omuz Omuza Değer”

Ahmet Cemal Mağden Huzurevi Müdürü Ümit BAYRAMİÇ; Bu Tarz Toplu Etkinlikler Yaşlılarımızın Sosyal Hayata Katılımlarını Sağladığı İçin Bizler De Onlarla Birlikte Mutlu Oluyoruz. Yaşlılarımızı ve Bizi Bu Şekilde Güzel Bir Etkinlikle Ağırladıkları İçin Öncelikle Oda Başkanı Bahadır Beye Ve Oda Yöneticilerine Teşekkür Ederim.