Ordu Defterdarlığı, Ordu Ticaret Borsası ve Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası İşbirliği İle "E Uygulamalar" Semineri Düzenlendi...
Toplantıya Oda Başkanımız Bahadır Baş, Ordu Defterdarı Kemalettin Işık, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Boztepe Vergi Dairesi Müdürü Cabir Akın, Köprübaşı Vergi Dairesi Müdürü Tamer Yurtseven, Personel Müdürü Anıl Akbal, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Denetleme Kurulu Başkanı Hatice Şahin Ergül, Meslek Mensupları, Ordu Defterdarlığı Personelleri ve Ordu Ticaret Borsası Üyeleri Katıldı.
Ordu Defterdarlığı Gelir Uzmanları Recep Ali Çolak ve Ümit Örselioğlu ile Ordu Mali Müşavirler Odası Sekreteri M.Ender Sönmez Katılımcılara " VUK. 509 Nolu Tebliğ İle Getirilen e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Müstahsil, e-SMM, e-İrsaliye, e-Defter ve E Dönüşümü” ile ilgili bilgilendirme yaptılar.
Seminerin son bölümü soru cevap şeklinde tamamlandı.