ÖZEL SEÇKİN BİLİM KOLEJİ İLE 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALANDI
Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Özel Seçkin Bilim Koleji Müdürü Metehan Bilgin tarafından eğitim alanında indirim anlaşması imzalandı.
Özel Seçkin Bilim Koleji ile imzalanan protokol gereği;” Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarına 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminden itibaren geçerli olmak üzere belirlenen kayıt ücretleri üzerinden %15 oranında, indirim sağlanacağı belirtildi.
İmza törenine Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra ve Oda Başkan Yardımcısı Orhan Murat Gür Katıldı.