TÜRMOB GENEL BAŞKANI GENÇ ADAY YMM EMRE KARTALOĞLU OLDU

12-13 Ekim 2019 tarihinde Ankara Sheraton Otel’de gerçekleşen TÜRMOB 23. Olağan Genel Kurulunda Seçimi Kazanan Genç Aday YMM Emre KARTALOĞLU oldu.

23. Olağan Genel Kuruluna Ordu Mali Müşavirler Odasını temsilen Oda Başkanı Bahadır Baş, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Fatsa Belediye Başkan Yrd. Ercan Yurttaş, Üst Birlik Delegeleri; Ercan Kır, Ali Yalçın, Sayit Gültepe, Barış Sayan, Mustafa Çörtük ve oda yöneticileri ile temsil edildi.

12-13 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşen 23.Olağan Seçimli Genel Kurulunda Ordu delegasyonun da desteklediği; Türkiye Çağdaş̧ Demokrat Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Grubu (TÇDP) Grubu kazandı.

Seçim sonucuna göre; Türkiye Çağdaş̧ Demokrat Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Grubu (TÇDP) Yönetim Kurulunda 9 üyeliğin 6’sını, Disiplin Kurulunda 5 üyeliğin 3’ünü ve Denetleme Kurulunda 3 üyeliğin 2’sini kazanmıştır.

Böylelikle TÇDP Yönetim Kurulu; Emre KARTALOĞLU, İrfan Hüseyin YILDIZ, Cemal YÜKSELEN, Yahya ARIKAN, Mustafa Levent DEMİRÖZ, Fettah AÇAN, Disiplin Kurulu; Yeşim ERTUĞRUL, İbrahim Cem TÜRE, Mehmet ÇOMAK, Denetim Kurulu; Burhan DÜZ ve Mehmet Erkan AZİZOĞLU isimlerinden oluştu.

SAYIN GENEL KURUL ÜYELERİ GÖSTERDİKLERİ İRADE İLE BU YENİ DİLİN, YENİ VİZYONUN YENİ ANLAYIŞIN, YENİ BAKIŞIN EMRE KARTALOĞLU OLDUĞUNU ONAYLADI. YENİ SEÇİLEN TÜRMOB YÖNETİM, DİSİPLİN VE DENETİM KURULLARINA BAŞARILAR DİLİYOR, MESLEĞİMİZE KATKI SUNACAKLARINA İNANIYORUZ“ DEDİ. 

Genel Kurulu hakkında değerlendirmeden bulunan Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ;. “Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB)  başkanlığı için 12-13 Ekim tarihlerinde büyük bir katılım ile seçimli genel kurulu yapıldı. Rekor bir katılım ile 1764 delegenin 1734’si oy kullanarak üst birliğimize verilen önemi bir kez daha gösterdiler. 

Mesleğimize, meslek mensuplarımıza önemli hizmetleri bulunan TÜRMOB seçimleri sonucunda Türkiye Çağdaş Demokratlar Grubundan Genel Başkan adayı YMM Emre KARTALOĞLU seçilerek genç kimliği ile mesleğimize büyük katkıları olacağı kanaatindeyim.

Biz Ordu SMMM Odası delegasyonu olarak yeni bir dile ,yeni bir anlayışa yeni bir bakışa ihtiyacımız var demiştik. Sayın Genel Kurul üyeleri gösterdikleri irade ile bu yeni dilin, yeni vizyonun yeni anlayışın, yeni bakışın Emre Kartaloğlu olduğunu onayladı.

Yeni seçilen TÜRMOB yönetim, disiplin ve denetim kurullarına başarılar diliyor, mesleğimize katkı sunacaklarına inanıyoruz“ dedi.

Genel Kurul sonunda teşekkür konuşması yapan Türkiye Çağdaş Demokratlar Platformu Genel Başkan Adayı, TÜRMOB Genel Başkanı YMM Emre KARTALOĞLU; 21 Ağustos tarihinde başlattığımız yolculuğumuzu başarılı bir şekilde tamamladık. Bu süre içerisinde 84 odamızda meslektaşlarımızla, delegelerimiz ve oda kurullarımız ile bir araya geldik. Bu 55 günlük sürecin sonunda çok ciddi oy alarak, yönetim kurulu temsil sayımızı arttırarak bir başarı elde ettik. Bu başarı sizlerindir, öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Güzel bir süreç yönettik, yolculuğumuz boyunca şunu ifade ettik. Çok çalışıyoruz, çok çalışacağız ama 14 Ekim sabahı itibari ile çok daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Bize çok daha fazla çalışma şansı vermenizi istemiştik sizlerden, bize bu şansı daha güçlendirerek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizimle beraber yol yürüyen yol arkadaşlarımıza, oda başkanlarımıza, delegelerimize, meslektaşlarımıza ve tüm Türkiye’ye teşekkür ediyoruz.

Hep birlikte çalışacağımız çok güzel bir 3 yıl bizi bekliyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum.