ERTUĞRUL YÜKSEL KONFERANS SALONU AÇILIŞI YAPILDI

Ordu Mali Müşavirler Odası Oda Toplantı Salonu’nun adının 23. Olağan Genel Kurulda üyelerin vermiş olduğu önergeyle kabul edilen Ertuğrul YÜKSEL Konferans Salonu’nun açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Oda Başkanı Bahadır BAŞ; ‘’23. Olağan Genel Kurul bizlere bir görev vermişti. Verilen bir önergeyle salonumuzun ismini Ertuğrul YÜKSEL Konferans Salonu olma görevi verilmişti. Bugün 9 yıldır yapmış olduğumuz bayramlaşmayı ve Genel Kurulun bize vermiş olduğu bu görevi yerine getiriyoruz. Onursal Oda Başkanımız Ertuğrul YÜKSEL odamıza 18 yıl başkan, meslek camiamıza da 30 yıldır her türlü alanda hizmet etmiş değerli bir büyüğümüzdür. Bizler bir hakkı uzun zamandır yerine getirmeye, tarihe not düşmeye, bu oda var oldukça da bir ismin yaşamasını istedik. Salonumuzun odamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’ Dedi.

Onursal Oda Başkanı Ertuğrul YÜKSEL; ‘‘Bu mesleğin yücelmesi, iyi yerlere taşınması için ne yaptıysak hep birlikte yaptık. Önemli mücadeleler verdik, örnek kişilik sergilemeye çalıştık. Çok güzel yerlerde olması gereken bir meslek. Ama maalesef tek kanatlı kuş uçmuyor. Kuşun bir kanadı biziz, bir kanadı ise yasalar ve Maliye Bakanlığı’dır. Yasalar bizi çok desteklemediği için biraz arada kaldık. Ama dünyanın en saygın, en kutsal mesleğini icra ediyoruz. Bu incelik ve güzellik için hepinize teşekkür ediyorum.’’dedi.