ORDU SMMMO’DA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI.

05.06.2019 Çarşamba Günü, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Oda hizmet binasında geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma törenine Oda Başkanı Bahadır BAŞ, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul YÜKSEL, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Oda Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki ODABAŞ, Başkan Yardımcısı Orhan Murat GÜR, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Dursun Serdar YILDIRAN, Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba KILIÇ, Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sayan, Denetleme Kurulu Başkanı Hatice ŞAHİN ERGÜL, Denetleme Kurulu Üyesi Hicabi DURAK, Disiplin Kurulu Üyesi Özgür ANLAYAN, Üst Birlik Delegesi Sayit GÜLTEPE, Barış Sayan, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı Osman GÖZÜKAN, TESMER Yönetim Kurulu Saymanı Ayşegül ŞAHİN, TESMER Yönetim Kurulu Üyesi Uğur YAVUZ, Uludağ Üniversitesi SBMYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yaser Gürsoy, İstanbul SMMM Odası Üyeleri Ebru ARSLANTÜRK, Berkay ŞAHİN, meslek mensupları ve stajyerler katıldı.

Bu incelik ve güzellik için hepinize teşekkür ediyorum.’’dedi.

Bayramlaşma Töreni ile ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Bahadır BAŞ; “Geleneklerine sahip çıkan meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi geleceğe taşıyacağız. Dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerleri yaşayıp paylaştığımız bir bayramı daha birlikte idrak etmenin sevinci içindeyiz.

Bayramlar; insanı insan yapan değerlerin en güçlü şekilde yaşandığı özel günlerimizdir. Bu özel günlerimizde birbirimize, sevgiye ve paylaşıma olan inancımızı daha da güçlendirmeliyiz. Sevincin harmanladığı coşkunun yükseldiği dayanışma ve beraberliğin perçinlendiği ortak değerlerin saygı ve sevgi ile yoğrulduğu nadide bir sevinçtir bayram. ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ailesi olarak sevinçlerimizin akan sular kadar akıcı dayanışmalarımızın kayalar kadar sağlam beraberliklerimizin daim olması temennisi içerisindeyiz. Yarınlara güzel anılar bırakacağımız bir bayram geçirmenizi diler, Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlarım.’’dedi.