ORDU TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SERVET ŞAHİN ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ORDU SMMM ODASI BAŞKANI BAHADIR BAŞ’I ZİYARET ETİLER.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 23. Olağan Genel Kurulu’nun ardından yeniden başkanlığa seçilen Bahadır Baş’ı, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. İbrahim NASUHBEYOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat YAVUZ, Aytekin GENÇ ve Genel Sekreter Şükrü KÖKSAL, makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaretçileri Oda Başkanı Bahadır BAŞ beraberinde, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ,  Oda Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba KILIÇ, TESMER Başkan Yardımcısı Tuğrul ODABAŞ ve meslek mensupları Doğan ÇELEBİ ve Halis IŞIK karşıladılar.

Ziyaretten konuşan Ordu TSO Başkanı Servet ŞAHİN; ‘‘Mali müşavir ve muhasebeciler iş dünyasının en büyük parçasıdır. Kamu adına toplanacak kaynağın oluşması için önemli bir görev üstlenen meslek grubusunuz. Çünkü vergi veren mükellefler ile vergi toplayan devlet arasında bir aracı kurum olarak görev yapıyorsunuz. İyi bir iş yerini olmazsa olmaz yapan tek kişi muhasebecidir. Bu açıdan sizin mesleğinizin ayakta kalması ve daha da güçlenmesi gerekiyor. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ve Ordu SMMMO aynı hedef kitlelere hizmet veriyor. Bu nedenle sizlerle etle tırnak gibiyiz. Bu amaçla iki meslek odası olarak sık sık bir araya geliyor birliktelik duygusu ile hareket ediyoruz. Bu vesile ile yeniden seçilen Sayın Bahadır BAŞ’a ve Yönetim Kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum.’’ Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Bahadır BAŞ; ‘‘Ticaret ve Sanayi Odaları hem sosyal hem de ekonomik anlamda ülkemizin ve şehirlerin gelişmesine önemli katkıda bulunan kurumların başında geliyor. Ordu Ticaret ve Sanayi Odamızın da şehrimize önemli katkıları var. Sivil Toplumlar olarak örgütlenmek Ordu ilimiz için daha iyi olacaktır. Mali müşavirler ve muhasebecilerin vergi toplanmasında ve kayıt dışı ekonomiyi önlemede rolü çok büyüktür.  Bizim standartlarımızın artması ülke içinde pozitif anlamda katkı olacaktır. Bu nedenle Sayın Servet ŞAHİN’e ve yönetim kuruluna yapmış oldukları nazik ziyaret için teşekkür ediyorum.’’dedi.