ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA FATSA SGM MÜDÜRÜ METİN KIRIŞAK’I ZİYARETTE BULUNDU.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Kurul Üyeleri, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan, “Muhasebe Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Fatsa SGM Müdürü Metin KIRIŞAK’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Özgür ANLAYAN, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Üyesi Rıfat SADE, Staj Komisyonu Başkanı Mustafa ÇÖRTÜK, Mesleki Soruşturma ve Denetim Komisyonu Başkan Yardımcısı Dursun Serdar YILDIRAN katıldı.

Oda Başkanı Bahadır BAŞ, günün anısına Fatsa SGM Müdürü Metin KIRIŞAK’a çiçek, Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ ise 2018 yılı Gelir Vergisi Beyanname Düzenleme Rehberi kitabı takdim etti.