ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ’A ZİYARETTE BULUNDU.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Kurul Üyeleri, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan, “Muhasebe Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Engin TEKİNTAŞ’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan KIR, Denetleme Kurulu Başkanı TUNCAY UZUNÇAKMAK, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA ve TESMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul ODABAŞ katıldı.

Oda Başkanı Bahadır BAŞ, günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Engin TEKİNTAŞ’a çiçek ve 2018 yılı Gelir Vergisi Beyanname Düzenleme Rehberi kitabı takdim etti.