ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ORDU DEFTERDARI KEMALETTİN IŞIK’A ZİYARETTE BULUNDU.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Kurul Üyeleri, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan, “Muhasebe Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Ordu Defterdarı Kemalettin IŞIK ziyarette bulundular.

Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan KIR, Denetleme Kurulu Başkanı TUNCAY UZUNÇAKMAK, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, TESMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul ODABAŞ ve Meslek Mensubu Orhan ÖZGÜR katıldı.

Oda Başkanı Bahadır BAŞ, günün anısına Ordu Defterdarı Kemalettin IŞIK’a çiçek ve 2018 yılı Gelir Vergisi Beyanname Düzenleme Rehberi kitabı takdim etti.

1-7 Mart Muhasebe Haftası ile ilgili bilgiler sunan Oda Başkanı Bahadır BAŞ;  “Ziyaretlerimizde hem mesleğimiz hem de oda faaliyetlerimiz hakkında bilgi paylaşıp Muhasebe Haftamızı kutluyoruz. Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Muhasebe Haftası’nda Ordu SMMMO olarak elimizden geldiğince mesleki sorunları ve mesleğimizi tanıtıp muhasebe mesleğinin daha iyi noktalara gelmesi için çalışıyoruz ”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu Defterdarı Kemalettin IŞIK; ‘‘Mükelleflere karşı hizmette yan yana olan iki kurum için güzel bir buluşma oldu. Muhasebe hayatımızın her alanında var olmaktadır. Muhasebecilerin ve mali müşavirlerin başarılı çalışmalar yaptıklarını, bu başarılarının devam etmesini diliyorum. Her şeyin kayıt altına alınması gerekmektedir. Sayı olarak büyük bir camiasınız. Başarılarınızın devamını diliyoruz ve haftanızı kutluyoruz” dedi.