ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI CELAL TEZCAN’A ZİYARETTE BULUNDU.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Kurul Üyeleri, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan, “Muhasebe Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Altınordu Belediye Başkanı Celal TEZCAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan KIR, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA ve TESMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul ODABAŞ katıldı.

Oda Başkanı Bahadır BAŞ, günün anısına Altınordu Belediye Başkanı Celal TEZCAN’a çiçek ve 2018 yılı Gelir Vergisi Beyanname Düzenleme Rehberi kitabı takdim etti.