ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ORDU TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SERVET ŞAHİN’E ZİYARETTE BULUNDU.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Kurul Üyeleri, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan, “Muhasebe Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan KIR, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA ve TESMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul ODABAŞ katıldı.

Oda Başkanı Bahadır BAŞ, günün anısına Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN’e çiçek ve 2018 yılı Gelir Vergisi Beyanname Düzenleme Rehberi kitabı takdim etti.

Muhasebe Haftası etkinlikleri çerçevesinde yakın ilişkide bulundukları resmi ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Oda Başkanı Bahadır BAŞ; ‘‘Ziyaretlerimizden birini de serbest muhasebeci ve mali müşavirleri en önemli paydaş kurumlarından olan Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizde mesleki dayanışmamızı sergilemeye çalışarak, sorunlarımızı ve beklentilerimizi dile getiriyoruz.’’dedi.

Muhasebeciliğin çok önemli bir meslek olduğunu ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN;  ‘‘Sizler kamu adına toplanacak kaynağın oluşması için önemli bir görev üstlenen meslek grubusunuz. Çünkü vergi veren mükellefler ile vergi toplayan devlet arasında bir aracı kurum olarak görev yapıyorsunuz. Ayrıca, meslek temsilcileriniz iş dünyasının en önemli paydaşları arasındadır. Sizlerin şahsında bütün meslek grubu üyelerinizin Muhasebe Haftası’nı kutluyorum. Dile getirdiğiniz sorunların çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.