ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI ERDOĞAN AKYÜREK’E ZİYARETTE BULUNDU.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Kurul Üyeleri, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan, “Muhasebe Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Erdoğan AKYÜREK’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan KIR  ve TESMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul ODABAŞ katıldı.

Oda Başkanı Bahadır BAŞ, günün anısına Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Erdoğan AKYÜREK’e çiçek ve 2018 yılı Gelir Vergisi Beyanname Düzenleme Rehberi kitabı takdim etti.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Erdoğan AKYÜREK; ‘‘Muhasebecilerimiz önemli bir mesleği icra ediyorlar. Yaptıkları işler hem mükelleflerimize yardım sağlıyor hem de devletimize katkı sağlıyor. Bu açıdan sizin mesleğinizin ayakta kalması ve daha da güçlenmesi gerekiyor. Bu amaçla başta Ordu SMMMO Başkanı, yönetiminin ve üyelerinin Muhasebe Haftası’nı tebrik ediyor, 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik kutlamalarının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ; Muhasebeciler Haftası dolayısıyla düzenledikleri etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.