ORDU SMMM ODASINDAN ÜYELERİNE UYGUN FAİZ ORANLARI İLE KREDİ İMKÂNI SAĞLANDI.


Ordu SMMM Odası ile VakıfBank Ordu Şube Müdürlüğü arasında Ordu Mali Müşavirler Odası mensuplarına özel kredi ve vadeli mevduat faiz oranları  için Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ ile VakıfBank Ordu Şube Müdürü Gül ÇEVİK arasında görüşme gerçekleşti.

Görüşme sonrası konuşan Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ;"Meslek mensuplarımızın ekonomideki önemini fark edip üyelerimize sağlandıkları uygun kredi imkânı için meslektaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Günümüz ticari hayatında hızlı ve ucuz bankacılık hizmeti bir işletme için hayati önem taşımaktadır. Oda üyelerimizin genel ekonomik kurallar içinde mümkün olabilecek en düşük maliyetli finansal kaynağa ulaşılabilmesi odamızın etkinliğini ve verimliliğini gösterir. Bu anlamda sağladığımız mutabakatın tüm Oda üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

VakıfBank Ordu Şube Müdürü Gül ÇEVİK; “Muhasebeci, Mali Müşavirlerin ekonominin can damarı olduğunu onların ürettikleri finansal tablolar ile müşterilerine kredi sunmaktayız. Bizler muhasebeci mali müşavirlerin, kendilerine uygun şartlarda hazırlamış olduğumuz kredi alternatiflerini sunmak istedik. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu sürecin etkilerini azaltmak adına Ordu SMMM Odası ile işbirliği yapıyoruz. Muhasebeci, Mali Müşavirlerin bankamızın istediği evrakları hazırlamaları kaydı ile bankamızdan kredi talebinde bulunabileceklerdir." dedi.

’’VakıfBank'dan Ordu Mali Müşavirler Odasına

Özel Kampanyalar’’

VakıfBankası olarak

Ordu Mali Müşavirler Odası’na özel;

3.000 – 250.000 TL Arasında Kredi Limiti,

03-36 Ay Vade Aralığı,

 %2,25 Aylık Faiz Oranı İle Yanınızdayız.

Ayrıntılı bilgi için;

VakıfBank ORDU Şubesi

 

İsmail BAYRAKTAR

 

Telefon: (452) 223 14 25 (Dahili:215)

 

ismail.bayraktar@vakifbank.com.tr

 

Merve GÖZÜTOK ERDEM

 

Telefon: (452) 223 14 25 (Dahili:234)

 

mervegozutok.erdem@vakifbank.com.tr

 

Taliye ŞAHİN

 

Telefon: (452) 223 14 25 (Dahili:231)

 

taliye.sahin@vakifbank.com.tr