ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BAŞKANI BAHADIR BAŞ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ORDU BARO BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLEN AV. HALUK MURAT POYRAZ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR.

Ziyarete Oda Başkanı Bahadır BAŞ ile birlikte Oda Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ ve Oda Saymanı Orhan Murat GÜR katıldı.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ; “Ordu Barosu’nun 2016-2018 döneminde gerek mesleki alanda gerekse Ordu için toplumsal alanda ses getirecek faaliyetlerde bulunduğunu ifade etti. Eminiz ki bu dönemde de gündemi, gelişmeleri takip ederek kamuoyunu bilgilendirecek, , mesleki, kültürel ve sosyal  konularda toplumu bilinçlendirecek çalışmalar yapılacaktır. Ordu Mali Müşavirler Odası olarak her zaman Ordu Barosu ile fikir alışverişinde bulunarak ortak projeler içerisinde olacağız. Ordu Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Haluk Murat Poyraz’a görevinde başarılar diliyoruz.” Dedi. 

Ordu Baro Başkanı Haluk Murat Poyraz; “Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına bu nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Ordu Barosu olarak eğitim konusunda, kadın hakları, çocuk hakları gibi bir çok toplumsal konuda komisyonlarımız var. Her birimiz gönüllülük esası ile üyelerimize ve bu toplumda yaşayan her bireye hukuk alanında birikimlerimizi, görüşlerimizi sunmaya çalışıyoruz.  Çeşitli komisyonlarımızla mesleki ve toplumsal faaliyetlerimiz devam edecektir. Bizler de Ordu Mali Müşavirler Odası ile ortak projelerimizi daha da çeşitlendirerek, geliştirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Dedi