10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMLARI KAPSAMINDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Vefatının 80’inci Yıldönümün Nedeniyle Ordu Valiliğinin Düzenlediği” Çelenk Sunma Töreni’ne” Katıldık.

Ordu Mali Müşavirler Odasının Çelenk’ini Oda Başkanı Bahadır Baş Sundu. Çelenklerinin Atatürk Anıtı’na Sunulmasıyla Başlayan Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı İle Sona Erdi.

“Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ATA’m; bugün bu topraklarda tam da şu anda seni anabiliyorsak; barış içinde bu güzel ülkede yaşayabiliyorsak, kadını ve erkeği ile omuz omuza dayanışma içinde çağdaş dünyada varlığımızı sürdürebiliyorsak, bilimde, sanatta, sporda dünya çapında başarılar elde edebiliyorsak, tüm bu güzel duyguları SANA ve SENİNLE birlikte canları pahasına bu ülkeyi kuran kahramanlara borçluyuz.  Bu düşüncelerle; aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyor, ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde seni bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz… “

SMMM Bahadır BAŞ

Oda Başkanı