ANKARA SMMM ODASI TARAFINDAN DÜZENLENEN ;

X. MUHASEBE UYGULAMALARI VE VERGİ MEVZUATI SEMPOZYUMU

ONLİNE KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

• BAŞVURU YAPACAK KATILIMCILARIN DİKKATİNE!
  • 2 Kişilik Oda (Kişi Başı) 1.700,00 TL'dir.
  • Tek Kişilik Oda 2.100,00 TL'dir.
  • Katılım ücretine 5 gündüz 4 gece otel konseptinde her şey dahildir.
  • Havale/EFT ile ödeme yapmak isteyen katılımcılar; Banka Dekontu ve katılım formunu Ankara SMMM Odası (0312) 231 71 17 no’lu faksına veya baskanlik @asmmmo.org.tr e-posta adresine gönderiniz. Online başvurularınızı www.asmmmo.org.tr adresinden yapabilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için ASMMMO(0312) 231 71 16 veya 232 33 77 no’lu telefondan Tülay Ergüneş ile iletişim kurabilirsiniz.
  • Havaalanı-otel transferinizi gerçekleştirebilmek için uçak saatlerinizi ve havaalanı bilgilerinizi baskanlik@asmmmo.org.tr adresine e-posta göndermenizi önemle rica ederiz.
  • Ödeme İşlemi Başarısız Olan Başvurular Dikkate Alınmayacaktır.
  • Kayıt İşlemini Yarıda Bırakan Başvuru Sahipleri Tekrar Başvuru İçin Ankara SMMM Odasını Aramaları Gerekmektedir.
  • ÖNEMLİ : Akbank, Finansbank, Garanti Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası'na 3 Taksit, Diğer Tüm Banka Kartları ile sadece tek çekim yapılabilmektedir.