Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş, 12 Temmuz 2017 tarihinde yeni büro açan İbrahim Yıldız’ı, büro açılış törenine katıldı. Açılış törenine Ordu SMMM Oda Başkanı Bahadır Baş, Korgan Kaymakamı Fatih Doğru, Belediye Başkanı, Tuncay Kiraz ve Fatsa TSO Başkanı Tayfun Karataş, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Karaman, Meslek Mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Korgan İlçesinde bürosunu açan İbrahim Yıldız’ın açılış kurdelesini Ordu SMMM Oda Başkanı Bahadır Baş, Korgan Kaymakamı Fatih Doğru, Belediye Başkanı, Tuncay Kiraz ve Fatsa TSO Başkanı Tayfun Karataş birlikte kesti.

Törende konuşan Oda Başkanı Bahadır Baş; bir meslek mensubu kolay yetişmiyor. Lise eğitiminden sonra yaklaşık 9 yıl gibi zorlu bir eğitim sürecinden geçiyor. İbrahim kardeşimi yaklaşık 4 yıldır yakinen takip ediyorum. Genç meslek mensuplarının, bu mesleğin geleceği olduğunu, özellikle İbrahim kardeşim gibi başarılı genç meslek mensuplarının büro açmalarının meslek camiasının büyüyüp gelişmesi adına olumlu bir gelişmedir. Kendisini tebrik eder, meslek hayatında başarılar dilerim.” Dedi