Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Ordu’da yaşanan Sel Felaketi ile ilgili açıklama yaptı.
‘‘İlimizde bugün itibariyle etkili olan sağanak yağış nedeniyle Perşembe, Fatsa, Ünye, İkizce, Çaybaşı ve Kumru ilçelerimizde sel felaketi meydana geldi.
Yaşanan sel felaketi sonrası Samsun'dan Doğu Karadeniz'e otobüs, kamyon ve TIR'ların geçişi yasaklandı. Ünye'de taşkın sonucu dört köprü yıkıldı.
İlçelerimizde yaşanan ve büyük maddi kayıplara yol açan sel felaketi bizleri ve tüm ülke halkını derinden üzmüştür.
Ordu SMMM Odası olarak, meydana gelen sel felaketinde oluşan mağduriyet, hasar ve ziyandan dolayı bütün hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu büyük afet karşısında en büyük tesellimiz ise can kaybının olmamasıdır.’’dedi.

SMMM Bahadır BAŞ
Oda Başkanı