AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYI MALİ MÜŞAVİR HAMİDE AYDEMİR DEMİR ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

               Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı ve ayrıca Odamız Üyesi olan Mali Müşavir Hamide AYDEMİR DEMİR Odamızı bir başka ifade ile evini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Hamide AYDEMİR DEMİR ile birlikte meslek mensupları Mustafa ŞENOCAK, Özlem YILDIRIM, Hatice YILMAZ, Tuğba KILIÇ, Necmi KARA, Avni BAYTAR ziyaret etti.

   Ziyaretçileri Oda Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Denetleme Kurulu Başkanı Tuncay UZUNÇAKMAK, Denetleme Kurulu Üyesi Barış SAYAN, TESMER Yönetim Kurulu Sekreteri Erdal YÜCEL, Etik Kurulu Üyesi Gülsen IŞIK, Basın Yayın Komisyonu Başkanı Halil DEMİREL, Meslek Mensupları ve Stajyerler karşıladı.

 

Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Oda Başkanı Bahadır BAŞ; ‘‘Bir meslektaşımızın Ordu ilinde de ilk defa bir mali müşavirin milletvekili listelerinde yer alması bizleri gururlandırdı. Kendisine bu konuda başarılar diliyoruz.’’ Dedi.

Bizler meslek odasıyız, siyaset rozetini odamıza geldiğimizde bırakıyoruz, meslek rozetimizi takıyoruz. Hamide hanım üç dönemde Ak Parti’de aday oldu, odamızı her seferinde ziyaret etti. Yılmadı bir mücadele yaptı ve mücadelenin sonunda da buralara geldi. Kendisi hem mali müşavir, hem bağımsız denetçidir. Kendisinin hem mali yapıda hemde denetim anlamında kimliğinin olması bizleri sevindiriyor.

Kendisi bütün toplantılarımıza katılan, bütün etkinliklerimize destek veren bize gönlünü veren çok değerli bir arkadaşımızdır. Yürüdüğünüz bu yolda başarılar diliyorum.’’ dedi.

 

Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Mali Müşavir Hamide AYDEMİR DEMİR; ‘‘Birçok meslek odalarına ziyaretlerde bulundum ama bugün kendi evime geldim. Hem kadın olarak, hem anne olarak çok fazla mesai vererek bu işlerimizi yapıyoruz. Kadın olmak hakikaten zor, ama son dönemlerde kadınların bu kimlik savaşını toplumda verdiğini görüyoruz. Toplum bizleri kabul eder durumdadır. Oda Başkanımızın meslek içi eğitim konularında aklınıza gelen her türlü konu ve sorunla ilgili anında seminerlerimizi düzenleniyor. Bütün meslek camiası sürekli kendini yenileyen ve gelişen bir toplumdur. Odamızın bu kadar faal bir meslek grubu olması bizler için gurur vericidir. Mesleki anlamda bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bu başarılı çalışmaları takdir ediyoruz.’’dedi.

 

Konuşmaların ardından Oda Başkanı Bahadır BAŞ Ak Parti Milletvekili Adayı Mali Müşavir Hamide AYDEMİR DEMİR’e Mesleki Sorunlar ve Çözüm Önerileri başlıklı bir dosya sundu.