SMMM ADAYLARI BİTİRME DOSYALARINI TESLİM ETTİLER.

31.05.2018 tarihinde Oda Hizmet Binasında Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ ve Oda Saymanı Orhan MURAT GÜR’ün katılımıyla üç yıllık stajını tamamlayan ve yeterlilik sınavına girmeye hak kazanan stajyerler ile yeterlilik sınavları öncesinde bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunuldu.

Ordu SMMM Odasında stajyerlik süresini tamamlayan ve yeterlilik sınavlarına müracaat eden stajyer Anıl Ahmet GÜRLER, Gökhan ERDEM, Yalçın TAŞ, Oral ÖZTÜRK ve Mehmet UÇAR’ın dosyaları incelendi. Dosyaların TESMER’e gönderilmesine karar verildi.

Oda ve TESMER Başkanı Bahadır BAŞ;  Meslek mensubu olma konusunda en zor aşamayı üç yıllık staj sürecini tamamladınız. Sizler bizim gelecekte mesleğimize ümit vaad eden stajyerlerimizsiniz. Bu görüşmeleri biz yaklaşık beş yıldır uyguluyoruz. Her dönem bitirme sınavına giren arkadaşlarımızla bir araya gelerek staj dönemleriyle ilgili bizim yaptığımız noksanlıklarımızı, beğendikleri hususları soruyoruz. Staj döneminde sizlerden sonra devam edecek arkadaşlara yardımcı olabilmek için görüşlerinizi alıyoruz. Mesleğimize; hakkıyla çalışan, emek veren, mücadele eden arkadaşlarımızın katılmasını istiyoruz. Bunlar sizin yol haritanız ve rehberiniz olsun. İşin zor kısmını hallettiniz stajınızı tamamladınız. Siz artık TÜRMOB/TESMER bünyesinde sınavlara gireceksiniz. Başarılı olacağınıza inanıyorum. İnşallah en kısa sürede sınavları kazanıp Meslek Mensubu olarak aramıza katılmanızı bekliyoruz.’’ dedi.

Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Sayman Orhan MURAT GÜR, Sekreter Mehmet Ender SÖNMEZ bitirme sınavlarına girecek olan stajyerlere çeşitli sorulara sorarak girecekleri sınavlarda başarılar dilediler.

Staj sürecini değerlendiren stajyerler görüşlerini açıkladılar.

Stajyerlik süresini tamamlayarak SMMM yeterlilik sınavına giren Stajyer Yalçın TAŞ; “Odamızın çalışmalarını tebrik ediyorum. Stajyerler ve meslek mensuplarına yönelik yapılan faaliyetlerini olumlu olarak görüyorum. Odamıza değerli hocalar geliyor önemli bilgiler alma şansı buluyoruz. Stajyer olarak muhasebe mesleğinin ufkunun ne kadar genişleyebileceğini görüyoruz. Başarılarınız ve çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyorum. ’’dedi.

Stajyerlik süresini tamamlayarak SMMM yeterlilik sınavına giren Stajyer Gökhan ERDEM; ‘‘Bizim sizlerle 3 yıllık bir staj dönemimiz oldu. Bu staj döneminde bizlere sunmuş olduğunuz eğitimlerle, bizleri stajyer gibi değil de meslek mensubuymuşuz gibi hissettirdiniz. Zorunlu eğitimmiş gibi seminerler verip bizi bu işin içinde olmamızı mesleğe daha sıcak bakmamızı sağladınız. Bu nedenle ben sizlere teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Stajyerlik süresini tamamlayarak SMMM yeterlilik sınavına giren Stajyer Mehmet UÇAR;‘‘   Odanın faaliyetlerini elimden geldiği kadar takip etmeye ve katılmaya çalışıyorum. Beğeniyorum ve başarılı buluyorum. Diğer Odalarda stajyerlere bu tür işlemler oluyor mu bilmiyorum ama bizim odamız stajyerlerini sahipleniyor. Bunun için sizlere teşekkür ediyoruz ’dedi.

Stajyerlik süresini tamamlayarak

SMMM ADAYLARI BİTİRME DOSYALARINI TESLİM ETTİLER.

Staj sürecini değerlendiren stajyerler görüşlerini açıkladılar.

Stajyerlik süresini tamamlayarak SMMM yeterlilik sınavına giren Stajyer Oral ÖZTÜRK; Oda bizleri bir araya getirerek birçok faaliyetler bulundu. Oda stajyerlere yardımcı oluyor. Bir şey danıştığınız zaman cevap alabiliyorsunuz. Eğitimlerin faydalı olduğunu düşünüyorum. Eleştirebileceğim bir şey zaten yok. Bizlerle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederiz. ’’dedi.