MALİ MÜŞAVİRLER ÜNYE’DE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Ünye ve Akkuş’ta bulunan Meslek Mensuplarına ve Stajyerlerine iftar yemeği verildi.

Ünye Hasan Bey Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Oda Başkanı Bahadır BAŞ, Ordu Defterdarı Kemalettin IŞIK, Ordu SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar GÜNAY, Ünye SGM Müdürü Erdem ESENTÜRK, Ünye Vergi Dairesi Müdürü Yavuz KALKAN, Akkuş Mal Müdürü Ufuk YILDIRIM, CHP Milletvekili Adayı Sebanur ÖZDEMİR, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Nedim DİKMEN, Oda Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Oda Sekreteri Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri Saygın TORUNOĞLU, Sezai KANTAR, Haluk CİVANBAY meslek mensupları, stajyerler ve aileleri katıldı.

Ordu Defterdarı Kemalettin IŞIK, Ordu SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar GÜNAY, Ünye Vergi Dairesi Müdürü Yavuz KALKAN, Akkuş Mal Müdürü Ahmet Hasan ASLANTAŞ’a, meslek mensupları ve stajyerlere teşekkürlerini ileten Oda Başkanı Bahadır BAŞ; “Birlik, beraberlik içerisinde bu akşam buradayız. Bizler çok büyük bir aileyiz. Bu birliktelik bizleri çok güçlü kılıyor. Bizler 81 milyonun hak ve hukukunu taşıyarak vergi beyannameleri, SGK beyannameleri hazırlayarak kanunun gelirlerine ulaşmasına en büyük etkeniz. Önceliğimiz siz değerli meslek mensuplarının sorunlarına çözüm üretmek, mesleğin saygınlığını artırmaya katkı sunmaktır. Böyle bir akşamda meslek mensupları ile bir arada olmak onların bu etkinliği sahiplenmeleri bizleri gururlandırmaktadır. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ramazan ayına bu özelliği yaraşır biçimde bir arada olmaktan mutluyuz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Dualarınız kabul olsun. Aramızdan ayrılanları rahmetle anıyor hepinize afiyet olsun. Hayırlı ağız tadı ile güzel ramazanlar diliyorum.” dedi.

Ordu Defterdarı Kemalettin IŞIK; Hepinizin Ramazan’da tutuğu oruçlar kabul olsun. Böyle bir iftar gününde birlikte birlikte olmaktan gerçekten haz aldık, mutlu olduk. Sayın Bahadır Bey’in yapmış olduğu bu tür organizasyonların hemen hemen hepsine davet ediyor, bu tür etkinlikleri kaçırmamaya çalışıyorum. Sizi kendimizden sayıyorum, bir aile olarak kabul ediyorum. Mali müşavirler maliyeyle gerçekten bir aile gibiler. Sizlerle birlikte olmaktan, çalışmaktan gerçekten çok mutluyum sizinle birlikte çok anlayışlı bir kesim gördüm. Ordu’da mali müşavirlerin çok büyük desteklerini gördüm, bizlere yardımcı olduğunuz için özellikle aramızda bir bağ oluşturduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Ordu SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar GÜNAY; ‘‘Çoğu muhasebeci mali müşavirler bizleri tanıyorlar. Ünye’de görev yaptım ve sizlerle çalışmaktan çok keyif aldım, gurur duydum. Belirli bir süreç başlıyor yapılandırma sürecimiz var. Bütün mükelleflerimiz için yapılandırma başvurusunda bulunursanız kaçıranların olmamasını sağlarız. Ben burada olmaktan sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Tuttuğumuz oruçlarımız kabul olsun. ‘’dedi.

İftar sonrası birlikte sohbet edildi.