ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YENİ DÖNEM STAJYER ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ.

Ordu Mali Müşavirler Odası; Oda Başkanımız Bahadır Baş, TESMER Başkan Yardımcısı Tuğrul ODABAŞ, TESMER Yönetim Kurulu Saymanı Gülizar ÇAKMAK, Staj Komisyonu Üyeleri Özleyen AKYOL, Esra OKTAY ve Erdem BEKTAŞ 2018/2. Dönem de Odamıza SGS Sınavı İçin Başvuru Yapan 18 Stajyer Adayı İle Oda Hizmet Binasında Bir Araya Geldi.

Oda Başkanı Bahadır BAŞ: ‘‘Oda olarak amacımız; mali müşavirlik düşüncesinin sizlerde oluştuğu andan itibaren sizlere rehberlik yapmak, sizleri sınavlara hazırlamak ve geleceğin muhasebeci, mali müşavirleri için yol gösterici olabilmektir. Bunu çok önemsiyoruz. Çünkü nitelikli stajyer adayı, nitelikli stajyer; gelecekte başarılı ve kaliteli meslek mensubu demektir. Staja başlama sınavına müracaat eden aday adayları ile toplantı yapan, onlara rehberlik hizmeti sunan belki tek oda biziz. Çünkü sizleri önemsiyoruz. Çünkü mesleğimizi önemsiyoruz.
Sizler Meslek Mensubu olma yolunda en önemli adımı yani karar verme aşamasını geçtiniz. Bundan sonrası çalışmak ve çaba göstermek ile olacak şeyler. Başarı tek başına elleri cebinde gidilen bir yol değil mutlaka bir emek istiyor, çalışma istiyor, özveri istiyor. Sınava hazırlanırken herkesten fazla çalışarak farkındalık yaratmalısınız. Türkiye’de yaklaşık 20 bin kişi bu sınavlara giriyor. İnşallah sınavı kazanırsınız odamızın stajyeri olur ve meslek hayatınıza ilk adım atmış olursunuz. Başarılar diliyorum.’’ dedi.

TESMER Başkan Yardımcısı Tuğrul ODABAŞ, TESMER Yönetim Kurulu Saymanı Gülizar ÇAKMAK, Staj Komisyonu Üyeleri Özleyen AKYOL, Esra OKTAY ve Erdem BEKTAŞ; Sınava girecek adaylara başarı dileklerini ilettiler.