Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda bilirkişilik eğitimleri tamamlandı. Yrd.Doç.Dr. Ercan SARICAOĞLU ve Ordu SMMM Odası eğitmenlerinin verdiği 24 saatlik program ile bilirkişilik eğitimleri 2018/1. dönem eğitimleri tamamlandı.

Bilirkişilik Eğitimlerine Ordu Defterdarı Kemalettin IŞIK ve Defterdar Yardımcısı Mustafa Yılmaz Şimşek’te katıldı.

Eğitimler ile ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Bahadır BAŞ; Bu eğitimi almayan hiç kimse bilirkişilik için müracaat edemeyecek. Hukuka ve adalete yardımcı olmak, adaletin tecellisi anlamında bilirkişilik önemli bir müessesedir Üst birliğimiz TÜRMOB’un Adalet Bakanlığı’ndan aldığı yetki ile bilirkişi eğitimlerini Ordu’da veren tek kurum odamızdır. 2018/1. Dönem eğitimine katılan 42 kişi 18 saat teori, 6 saat uygulama toplam da 24 saat olan eğitimleri tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar. Teorik eğitimleri Karadeniz Teknik Üniversitesinden akademik personeli, uygulama eğitimlerini ise odamız eğitmenleri ile tamamladık.’’ dedi.