1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ENVER YILMAZ ZİYARET EDİLDİ.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası “1-7 Mart Muhasebeciler Haftası” dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Üst Birlik Delegesi Necmi KARA, Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Denetleme Kurulu Başkanı Tuncay UZUNÇAKMAK, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA katıldı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ; Bir sivil toplum örgütü olarak Ordu SMMM Odasını yakinen takip ediyorum. Muhasebeciler, vergi veren vatandaşla, vergiyi toplayan devlet arasında bir köprü vazifesi görüyor. Bu nedenle serbest meslek olmasının yanı sıra çok önemli bir kamu hizmetini ifa ettiklerini belirtti. 
“Büyük küçük tüm kuruluşların başarıyı yakalamasının tek yolu gelir gider ve kayıt işlemlerinin düzenli bir biçimde izlenmesidir. Bu çalışmaları istikrarla yürüten muhasebeciler ve mali müşavirler kuruluşların bütçesinde, yerel ekonomide ve dolayısıyla ülke ekonomisinin kalkınmasında önemli pay sahipleridir. Böyle önemli bir görevi ifa ederken karşılaştıkları zorlukların aşılması için sorunların iyi dinlenip iyi analiz edildiği çözümcü bir devlet politikasına ihtiyaç vardır. Bu düşüncelerle tüm muhasebecilerimizin ve mali müşavirlerimizin 1 -7 Mart Muhasebeciler Günü’nü kutlarım. Ben bu vesile ile başkanımıza ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.


1 – 7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Oda Başkanı Bahadır BAŞ; ‘‘Vergi bilinci oluşturmak için her yıl 1- 7 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinlikler ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Biliyorsunuz vergi ülkemiz için çok önemlidir. Belediyeler içinde son derece önemlidir. Vergi bilincine dikkat çekmek için Ordu’daki kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ’a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.