1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KAPSAMINDA ORDU TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SERVET ŞAHİN ZİYARET EDİLDİ.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası “1-7 Mart Muhasebe Haftası” dolayısıyla Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyarete Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA katıldı.


SMMM Oda Başkanı Bahadır BAŞ: “Ticaret ve Sanayi Odaları hem sosyal hem de ekonomik anlamda ülkemizin ve şehirlerin gelişmesine önemli katkıda bulunan kurumların başında geliyor. Ordu Ticaret ve Sanayi Odamızın da şehrimize önemli katkıları var. Muhasebe mesleği dünyanın en eski mesleklerinde birisidir. Bizler de birer KOBİ'yiz. Piyasa varsa, biz de varız. Hizmetleri size sunuyoruz. Bizler de aynı sizin gibi reel sektörün birer hamisi olduğumuz kadar, iş adamlarımızın da sırdaşıyız.’’ dedi.
Muhasebeciliğin çok önemli bir meslek olduğunu ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN; Muhasebe haftası etkinlikleri kapsamında bizleri ziyaret eden Ordu SMMMO Başkanı Bahadır BAŞ ve yönetimine teşekkür ediyorum. Muhasebecilerimiz önemli bir mesleği icra ediyorlar. Yaptıkları işler hem mükelleflerimize yardım sağlıyor hem de devletimize katkı sağlıyor. Bu açıdan sizin mesleğinizin ayakta kalması ve daha da güçlenmesi gerekiyor. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ve Ordu SMMMO aynı hedef kitlelere hizmet veriyor. Bu amaçla iki meslek odası olarak sık sık bir araya geliyor birliktelik duygusu ile hareket ediyoruz. Bu amaçla başta Ordu SMMMO Başkanı ve yönetiminin ve üyelerinin Muhasebe Haftası’nı tebrik ediyor, 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik kutlamalarının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.