ORDU SMMM ODASINDAN ÜYELERİNE UYGUN FAİZ ORANLARI İLE KREDİ İMKANI SAĞLANDI.

Ordu SMMM Odası ile TEB Bankası Ordu Şube Müdürlüğü arasında kredi ve vadeli mevduat faiz oranı anlaşması imzalandı. İmza törenine Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş ile TEB Bankası Ordu Şube Müdürü Turgay Sinan katıldı.

Protokol töreninde konuşan Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş;" TEB Bankası müdürü Turgay Sinan ve beraberindekilere ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Meslek mensuplarımızın ekonomideki önemini fark edip bu nazik ziyaretlerinden dolayı ve üyelerimize sağlandıkları uygun kredi imkânı için meslektaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Günümüz ticari hayatında hızlı ve ucuz bankacılık hizmeti bir işletme için hayati önem taşımaktadır. Oda üyelerimizin genel ekonomik kurallar içinde mümkün olabilecek en düşük maliyetli finansal kaynağa ulaşılabilmesi odamızın etkinliğini ve verimliliğini gösterir. Bu anlamda, imzaladığımız Kredi Protokolünün tüm Oda üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

TEB Bankası Ordu Şube Müdürü Turgay Sinan; “Muhasebeci, Mali Müşavirlerin ekonominin can damarı olduğunu onların ürettikleri finansal tablolar ile müşterilerine kredi sunmaktayız. Bizler muhasebeci mali müşavirlerin, kendilerine uygun şartlarda hazırlamış olduğumuz kredi alternatiflerini sunmak istedik. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu sürecin etkilerini azaltmak adına Ordu SMMM Odası ile işbirliği yapıyoruz. Muhasebeci, Mali Müşavirlerin bankamızın istediği evrakları hazırlamaları kaydı ile bankamızdan kredi talebinde bulunabileceklerdir." dedi.

 

’’TEB' den Ordu Mali Müşavirler Odasına

Özel Kampanyalar’’

Türk Ekonomi Bankası olarak

Ordu Mali Müşavirler Odası’na özel;

 1,30% ile 1,40 %  arasında ihtiyaç kredisi  ve

14,50 % vadeli mevduat

faiz oranları ile yanınızdayız..

Ayrıntılı bilgi için ;

TÜRK EKONOMİ BANKASI ORDU Şubesi

Ceren KÖYMEN TOPAL

Cep Telefonu : 0 554 885 7116

Şube Telefonu: (850) 2040182

ceren.koymentopal@teb.com.tr