İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı YMM Vehbi Karabıyık, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı SMMM Bahadır Baş'ı Makamında ziyaret etti.

İstanbul YMM Odası Başkanı YMM Vehbi Karabıyık; "Ben Ünyeliyim. Bugün memleketimde olmaktan çok mutluyum. Ordu SMMM Oda Başkanı değerli kardeşim Bahadır Baş'a geç olsada Başkanlığa secilmesi nedeniyle hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum ve başarılar diliyorum. Ordu SMMM Odasının başarılı calışmalarını takip ediyorum. Her iki oda egitim konusunda ortak calışmalar ilerde yapacagız." Dedi.
Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş ise "Hemşerimiz değerli ustadımız YMM Vehbi Karabıyık'in ziyaretinden mutluluk duyuyorum. Kendisi ülkemizin yetiştirdiğı önemli bir vergi hukukcusudur. Bir başka mutluluğum ise İstanbul YMM Odası Başkanı Vehbi Karabıyik  ve İstanbul SMMM Odası Başkanı Yücel Akdemir her ikiside Ordulu hemşerimiz olmasi bizleri ayrica mutlu ediyor. Her iki başkanı birlikte Nisan ayında Ordu da ağırlamak istiyoruz." Dedi.
Ziyaret anısına YMM Vehbi Karabıyık, Oda Başkani SMMM Bahadır Baş'a plaket takdim etti...