"100 YILDIR CUMHURİYETİMİZLE, 35 YILDIR MESLEĞİMİZLE KIVANÇ DUYUYORUZ" Sloganıyla Kutladığımız 1-7 Mart Muhasebe Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Fatsa Belediye Başkan Yrd. Ö.Dönem Oda Başkan Yrd. Ercan Yurttaş'ı, Fatsa Vergi Dairesi Müdürü İbrahim Akan, Fatsa Vergi SGM Müdürü Levent Akman  ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş'ıMakamında Ziyaret Edildi.

Ziyarete Oda Başkanımız Başkanı M.Ender Sönmez ve Beraberinde Oda Sekreterimiz Tuğrul Odabaş, Oda Saymanımız Dursun Serdar YILDIRAN, Oda Yönetim Kurulu Koordinatör Üyemiz Özleyen Akyol ile Kurul ve Komisyon Üyeleri Katıldılar.

Haftamızı Kutlayan, Mesleğimiz İle İlgili Güzel Değerlendirmelerde Bulunan Fatsa Belediye Başkan Yrd. Ö.Dönem Oda Başkan Yrd. Ercan Yurttaş'ı, Fatsa Vergi Dairesi Müdürü İbrahim Akan, Fatsa Vergi SGM Müdürü Levent Akman  ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş'a Teşekkür Ederiz.