TÜRMOBKart, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’ne bağlı SM, SMMM, YMM ve Aday Meslek Mensupları için özel olarak hazırlanmış ön ödemeli, akıllı kimlik belgesidir. TÜRMOBKart meslek mensuplarının kullanımına sunuldu.  Sizler için özel olarak tasarlanmış TÜRMOBKart’ınıza dilediğiniz kadar TL yüklemesi yaparak anlaşmalı giyim, turizm, akaryakıt, yiyecek/içecek ve daha birçok kategoride size özel avantajlı hizmet alımı, indirimli ödeme imkanından faydalanabilirsiniz. Yeni Kimlik kartı sayesinde meslek mensupları, müşterilerinden tahsilatlarını kolaylıkla yapabilecek, geliştirilen özel uygulamalarla birlikte TÜRMOB’a ve Odalara ödemelerini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek. TÜRMOBKart ile e-Birlik üzerinden giriş yaparak; elektrik, su, doğalgaz, belediye harcı, cep telefonu ve sabit telefon faturaları ödenebilecek. TÜRMOBKart sahipleri kayıtlı oldukları Oda dışında, diğer illerdeki Odalarda da kartlarını kullanabilecekler.