Ordu Genç Girişimci İş Adamları Derneği üyelerinin birikimlerine artırmak adına düzenlediği seminerlere bir yenisini daha ekledi. Daha önce dernek üyelerinin sektörlerindeki yeniliklerden herkesten önce bilgisi olması adına yapılan konferansların ardından bu kez iş adamlarının günlük hayatta Mali konular ile ilgili yaşadığı problemler masaya yatırıldı.  Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, mali konularla ilgili üyeleri bilgilendirdi.

Bir restaurantta düzenlenen programda konuşan Ordu Genç Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Samet Aktaş, “Odamızdan böyle bir seminer talep ettik sağ olsun Bahadır Baş bizi kırmadı ve bu akşam aramızda. Günlük iş hayatında vergiler gibi mali konularda üyelerimiz zaman zaman sorunlarla karşılaşabilmekte. Bu akşam yaşanan bu sorunlarla ilgili bilgi alacağız. Bahadır Baş’a bu anlamda bizlere verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Dernek üyelerine mali konular hakkında bilgi veren Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ise “Genç girişimcileri ülkemiz için oldukça önemli. Onların yapacağı atılımlarda ekonomimizi güçlendireceğiz. Bizde ülkemizin ihtiyacı olan bu iş adamlarına mali konularda yardımcı olmak amacıyla bilgiler vereceğiz. Önemsediğimiz genç iş adamlarıyla bu bilgileri paylaşmaktan mutluyum” dedi. Mali konuların işlendiği seminer soru-cevap bölümüyle tamamlandı.