Odamızın 24.Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 21 Mayıs 2022 tarihinde Oda Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi. Genel Kurul Toplantısının Divan Kurulu Başkanlığını Önceki Dönem İstanbul Mali Müşavirler Odası Başkanı Hemşerimiz Yücel Akdemir Yaptı. Genel Kurulumuza TÜRMOB TESMER Yönetim Kurulu Üyesi Hayrul Kayar, TÜRMOB Meslekte Kalite İzleme Kurulu Sekreteri Naz Bulut, Çorum SMMMO Başkanı Ali Can DOĞAN, Amasya SMMM Odası Başkanı Ziya Kanpolat, Trabzon SMMM Odası Başkanı Mehmet Pehlivan, Samsun SMMM Odası Başkanı Dilaver Öğütçü, Trabzon SMMM Odası Önceki Dönem Başkanı Veysel Zekai Bak, Trabzon SMMM Odası Sekreter Recep Çağlar, Trabzon SMMM Odası Denetleme Kurulu Başkanı Atakan Atasoy, Trabzon SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alkan, Giresun SMMM Odası Önceki Dönem Başkanı Muzaffer Ejder, Çorum SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Türkay Yücel, Samsun SMMM Odası Başkan Yardımcısı Sevcan Tekinaslan, Samsun SMMM Odası Sekreteri Osman Arslan, Amasya SMMM Odası Başkan Yardımcısı Aynur Çulha, Amasya SMMM Odası Sekreteri, İsmail Çekdemir, Giresun SMMM Odası Başkan Yardımcısı Kemal Gülsevin, Giresun SMMM Odası Üyesi Bedri Yalçın Samsun SMMM Odası Üyesi Adnan Demir, Yaşar Çelik, Zihni Erol, Trabzon SMMM Odası Üyesi Aydın Kolomaç, İsa Güney ile Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuğrul Özcan Katıldı.